Despre noi

XTrend - Dress Fashion

Suntem un magazin online nou cu articole vestimentare de femei. Iti oferim o gama larga de imbracaminte pentru femei, incluzand multe rochii elegante, rochii de zi, rochii office si rochii de club.

Am ales sa fim online pentru a satisfice pretentiile tuturor femeilor din Romania. Intr-o lume a aglomeratiei, in care ne ramane tot mai putin timp pentru noi, shopping-ul online este metoda perfecta prin care poti economisi timp si energie.

Fiecare femeie este unica si tocmai pentru ca esti speciala, am ales pentru tine numai modele de rochii unicate, din materiale de cea mai buna calitate.

Personalitatea ne defineste stilul, inclusive stilul vestimentar. Insa acesta se schimba in functie de circumstantele vietii, iar in acest fel, preferintele noastre in materie de imracaminte nu pot fi constante, garderoba trebuie mereu reinnoita nu doar pentru ca se schimba moda dar si pentru ca, in functie de varsta, asteptarile noastre se modifica.

Xtrend.ro iti pune la dispozitie articole vestimentare care te vor ajuta intotdeauna sa afisezi un look demn de invidiat.

Fii multumita de stilul tau, poarta haine ce iti ofera siguranta de sine si provoaca admiratia celor din jur.

Bine ai venit intr-o lume de vis, o lume minunata ce este dedicata femeii, feminitatii, stilului unic si bunului gust.


SC BLU WAY SRL, Str. Calea Martirilor 1989, Nr. 82, Camera 3, et. 1, ap. 7, Localitatea Timisoara, Judetul Timis
Nr. Reg. Com.: J35/864/2010, CUI: RO2701317, Banca: UNICREDIT TIRIAC, Cont Bancar: RO90BACX0000000498155001