side1 side2

Retur Produse

Dorim sa fii pe deplin multumita de articolele Xtrend, insa daca din orice motiv acest lucru nu se intampla, ai intotdeauna posibilitatea de returnare. Returul se completeaza direct pe site sau se anunta telefonic la numarul 0722.133.122 .

In cazul in care doresti sa completezi pe site anuntul pentru returnare, este necesar sa te loghezi cu adresa de e-mail si parola si la arhiva comenzi completezi campurile apasand pe butonul "Returnare".

Termenul de returnare este de 10 zile lucratoare din momentul primirii coletului.
Articolul ce se doreste a fi returnat trebuie ss aiba eticheta atasata si sa nu prezinte nici un semen de purtare.
Returnarea se poate face prin orice firma de curierat. Nu acceptam retururi expediate prin Posta Romana (PrioriPost).

In cazul in care soliciti un alt articol in schimbul returului vei beneficia de o taxa de transport GRATUITA, achitam noi taxa de transport catre tine cand iti trimitem articolul ales in schimb.

Echipa Xtrend verifica exclusiv calitatea fiecarui articol, oferindu-ti astfel garantia ca articolele comandate de pe www.xtrend.ro sunt intr-o stare impecabila. In cazul unei exceptii, ne asumam raspunderea si iti inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand si taxele aferente transportului (tur, retur).

Legislatia romaneasca in vigoare prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
Nu acceptam colete cu ramburs!

In maxim 30 de zile de la data returnarii, vom inapoia contravaloarea articolelor prin Transfer Bancar. (Pentru acest lucru avem nevoie de codul tau IBAN alcatuit din 24 de caractere). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

In cazul in care doresti restituirea sumei de bani este necesar sa ne contactezi telefonic pentru a ne comunica acest lucru!
Atentie: Returnarile de bani se face in ultima zi a lunii aferente.

Informatii Comanda

Nume: *
Prenume: *
E-mail: *
Telefon: *
ID Comanda: *
Data Comanda:

Informatii Produs & Motivul Reurului

Nume Articol: *
Cod Articol: *
Cantitate:
Motiv Retur: *
Produsul este Deschis?


Tasteaza codul din imagine in casuta urmatoare:
Am citit si am acceptat Termeni si Conditii